Ujian kepantasan sifir 1 minit

Iklan:

Anda ada masa satu minit

Dalam ujian 1 minit anda ada satu minit untuk menjawab sebanyak soalan yang mungkin. Berlumba dengan masa. Latihan ini sesuai untuk menambah ilmu tentang sifir. Pertama, pilih sifir yang anda mahu berlatih. Anda boleh memilih lebih daripada satu sifir. Semakin banyak sifir yang dipilih, semakin hebat cabaran.

Jika anda sudah memilih sifir tekan mula dan kiraan 60 saat akan bermula.

Terdapat satu soalan dan 12 jawapan. Tekan jawapan yang betul dan soalan seterusnya akan muncul. Jika anda memilih jawapan yang salah, soalan akan kekal pada skrin sehingga anda memilih jawapan yang betul.

Selepas 10 jawapan yang betul, 12 blok dengan jawapan akan ditukar.

Jika jawapan betul lampu hijau akan menyala dan jika jawapan salah lampu merah akan menyala.

Tujuan permainan ini adalah untuk menjawab sebanyak soalan yang mungkin dalam percubaan yang paling sedikit. Untuk setiap jawapan betul anda akan dapat 10 mata.

Ujian satu minit adalah sesuai sebagai latihan sebelum ujian kepantasan. Ujian Kepantasan adalah latihan yang paling popular di Sifirdarab.com.

Faktor keseronokan

Latihan ini amat seronok untuk para pelajar. Ini kerana latihan ini berkaitan dengan kelajuan dan anda perlu mencari jawapannya. Anda boleh menjawab soalan dengan cepat, tanpa gangguan dan tidak perlu menaip.

Permainan ini sesuai untuk tablet, telefon bimbit dan komputer.

pin it