Selamat Datang ke Sifirdarab.com

Sifirdarab.com adalah laman web pembelajaran yang percuma untuk kanak-kanak, tenaga pengajar profesional dan ibu bapa.

“Kanak-kanak belajar dengan lebih cekap apabila berseronok. Begitu juga apabila mereka boleh berlatih kemahiran baru berulang kali. Kini ia boleh dilakukan di sekolah atau di rumah dengan Sifirdarab.com.”

Sifirdarab.com memberi peluang kepada kanak-kanak untuk belajar secara dalam talian menerusi permainan dan aktiviti yang selamat, seronok dan mencabar minda.

Kami menyediakan sumber pembelajaran dalam talian yang terbaik untuk menguasai jadual sifir. Laman web ini adalah percuma untuk digunakan, kerana kami percaya bahawa pendidikan harus disediakan untuk setiap orang tanpa kos.

Jadual sifir adalah salah satu kemahiran asas untuk ilmu aritmetik kumpulan tinggi dan matematik di peringkat pendidikan tinggi, oleh itu ia sangat penting untuk dipelajari.

Kami bekerjasama dengan guru, ibu bapa, pakar pendidikan matematik dan profesional e-pembelajaran untuk mencipta bahan-bahan pendidikan dan menyediakan akses untuk anda serta murid-murid anda kepada sumber pengajaran dan pembelajaran yang berkualiti tinggi secara percuma.

Sifirdarab.com adalah sebahagian daripada BVK Productions iaitu syarikat pendidikan digital yang bermatlamat untuk menghasilkan cara yang seronok dan efektif untuk berlatih matematik. BVK Productions ditubuhkan oleh dua adik-beradik (Ruben & Daniel) pada tahun 2005 dengan visi untuk mencipta kandungan berkualiti yang seronok dan bermakna.

Sifirdarab.com disokong oleh pengiklan yang bertanggungjawab supaya kami boleh membawa kandungan pendidikan yang terbaik kepada kanak-kanak tanpa kos kepada sekolah mahupun ibu bapa.

Sila gunakan borang hubungan untuk sebarang pertanyaan, komen atau permintaan anda.