Nombor Kapal Selam

Deskripsi Permainan Nombor Kapal Selam

Berlatih penyelesaian soalan jauh di dalam laut dengan permainan seronok ini. Tajamkan kemahiran aritmetik anda dengan menjawab soalan di dasar laut. Anda boleh berlatih menjawab soalan tambah, tolak, darab, bahagi atau campuran semua sekali. Selepas memilih jenis soalan, anda boleh menetapkan tahap kesukaran. Setiap latihan adalah sesuai untuk pelajar yang berumur antara 7 hingga 11 tahun.

Selepas memasuki kapal selam, anda boleh memulakan latihan. Kumpul dua buih dengan nombor dan satu buih dengan simbol istimewa untuk mencipta soalan. Kemudian anda perlu memilih buih dengan jawapan yang betul. Kumpul 12 mata untuk melengkapkan satu peringkat.

Jika anda memilih buih dengan jawapan salah, anda kehilangan nyawa. Berhati-hati untuk ikan yang bahaya. Jika ikan terkena kapal selam anda, nyawa anda juga akan berkurang. Apabila bar kesihatan menjadi kosong, permainan akan tamat.

Anda boleh memperoleh dan mencari syiling di setiap tahap. Syiling akan muncul apabila jawapan betul diberikan, dan anda akan menerima ganjaran berlian apabila melengkapkan tahap tersebut. Anda boleh memperoleh sejumlah 120 berlian dalam permainan. Gunakan syiling untuk membeli kapal selam baru di stor.

Semoga berjaya dalam pengembaraan di dasar laut!


pin it