Figo's Factory

Figo daripada Figo and Friends memberi bantuan di Times Tables Factory hari ini. Di Times Tables Factory, terdapat mesin besar yang membuat banyak hadiah untuk kanak-kanak setiap hari. Pertama sekali, hadiah-hadiah mesti disusun di dalam kotak penghantaran yang betul. Di kilang tersebut, terdapat kotak-kotak yang semuanya ada nombor di hadapannya. Dengan menyelesaikan pengiraan sifir darab pada masa kini, kamu tahu dok punggah yang haruslah kamu letak hadiah tersebut.

Dengan Figo, kamu mesti memastikan bahawa pakej tersebut diambil dan dibawa ke dok punggah yang betul. Hadiah-hadiah tersebut dikeluarkan dari kilang melalui tali sawat penyampai dan dijatuhkan dari salah satu corong berwarna. Cuba tangkap hadiah-hadiah tersebut tanpa menjatuhkan satu pun. Apabila kamu telah menangkap semua hadiah, kamu boleh pergi ke bilik penyusunan. Di sini kamu perlu menyelesaikan pengiraan dengan cepat dan meletakkan hadiah di dalam kotak yang betul. Apabila semua pakej telah disusun, kamu boleh mengambil semula yang baharu. Apabila lori penuh, kerja telah selesai, dan kotak-kotak tersebut boleh dihantar kepada kanak-kanak. Kamu akan mendapat bintang, syiling dan berlian pada penghujung hari jika kamu membuat hantaran semua kotak tersebut. Kamu boleh mendapat rakan baharu daripada Figo dengan menggunakan syiling untuk membantu di kilang sifir.

Dalam Times Table Factory, kamu boleh belajar sifir darab 1 hingga 12. Lebih banyak sifir yang anda pilih, lebih banyak syiling yang kamu dapat dalam tahap tersebut. Pada permulaan hari bekerja, kamu akan mendapat hati. Cuba untuk tidak menghilangkan semua hati kamu, atau kamu perlu mula semula. Contohnya, jika kamu jatuhkan hadiah, kamu hilang satu hati. Berseronoklah!


pin it