Lembaran kerja sifir darab 1


Lihat lembaran kerja

Lihat lembaran kerja

Lihat lembaran kerja

Lihat lembaran kerja

Percuma lembaran kerja sifir darab 1

Anda boleh menjumpai pelbagai lembaran kerja sifir darab 1 dengan latihan yang menyeronokkan. Pelbagai latihan telah dihasilkan agar pelajar boleh berlatih dan menghafal jadual sifir. Latihan untuk para pelajar termasuk melukis garisan dari soalan ke jawapan yang betul dan menjawab tugas campuran berturut-turut. Selain latihan tubi online, ia juga merupakan idea yang baik untuk membuat pengiraan di atas kertas.

Secara umumnya, anda boleh bermula dengan mempelajari jadual sifir darab 1 dalam kelas, yang boleh dipermudahkan dengan pelan 5-langkah dengan sokongan lembaran kerja. Maklumlah, setelah pelajar menghafal sifir darab 1, mereka boleh meneruskan dengan sifir darab 2. Sekiranya anda menguasai jadual sifir ini mengikuti urutan nombor, anda akan membuat lompatan 1 secara beransur-ansur. Lembaran kerja ini amat sesuai untuk pelajar tahun 2 dan 3.

Sifir darab adalah asas kepada perhitungan matematik yang lebih rumit dan membentukkan kefahaman matematik. Latihan yang disediakan di sini adalah sesuai untuk mata pelajaran matematik sekolah rendah. Lembaran kerja sifir darab 1 percuma ini boleh dicetak atau dimuat turun (dalam format PDF) ditujukan khas untuk pelajar sekolah rendah. Anda juga boleh menghasilkan lembaran kerja fakta sifir darab menggunakan penjana lembaran kerja. Lembaran kerja ini dijana secara rawak dan menyediakan bahan latihan tubi untuk kerja rumah atau di sekolah.

Iklan:
pin it